Tennis Club Heeten     

UPDATE 1 april van de KNLTB

Maatregelen verlengd: verenigingen blijven dicht t/m 28 april Het kabinet heeft de verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus verlengd. Scholen, horeca en sportclubs moeten t/m 28 april dicht blijven om verspreiding van het virus tegen te gaan. Georganiseerde sportactiviteiten mogen niet meer plaatsvinden, ook niet in kleine groepen zoals op een tennisbaan of padelbaan. De start van de KNLTB Voorjaarscompetitie en de Kia Tenniskids competitie blijft voorlopig uitgesteld naar begin mei. De KNLTB neemt zo snel mogelijk na 21 april het besluit of de nieuwe startdatum en planning van de competities haalbaar is of dat nieuwe aanpassingen nodig zijn.

Lees meer via onderstaande link.

https://www.centrecourt.nl/actueel/nieuws/2020/04/maatregelen-verlengd-sportclubs-blijven-dicht-tm-28-april/

Vanzelfsprekend conformeert het bestuur zich aan deze maatregel. De toegang naar het tennispark is afgesloten!

Het bestuur van TC Heeten wenst iedereen veel gezondheid toe.

                        

De tennisvereniging T.C. Heeten is aangesloten bij de KNLTB en neemt deel aan de activiteiten, competities en toernooien van de tennisbond.

T.C. Heeten is opgericht in maart 1977. Ook organiseert de vereniging zelf allerlei sportieve en gezellige activiteiten voor haar leden. Dit zijn onder andere de wekelijkse tossavond en tossmorgen, clubkampioenschappen voor beginners en gevorderden en eigen toernooien. De club heeft een eigen jeugdafdeling met allerlei activiteiten, zoals een jeugdkamp, competitiewedstrijden, uitwisselingen en toernooien.

Waarom tennis?

Tennis is de tweede sport van ons land. Meer dan een miljoen mensen staan regelmatig op de tennisbaan en ruim 580.000 daarvan zijn lid van een KNLTB vereniging. Iedereen kan leren tennissen, de sport is flexibel in te passen in je leven, is goed voor je gezondheid en geschikt voor alle leeftijden.

Iedereen kan het leren

Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Er zijn competities en toernooien voor alle speelniveaus en je bent nooit te oud om te starten. Geen tennisser is hetzelfde, daarom bieden wij bij Tennis Club Heeten verschillende pakketten aan.

Wordt lid van Tennisvereniging Tennis Club Heeten

Nieuws

Website vernieuwd

Vanaf vandaag hebben we een iets andere vormgeving en weer een nieuw en fris uiterlijk. De website is mobiel bereikbaar en staat op een veilig systeem. 

Lees meer »