Nieuwspagina TC Heeten

VOORJAARSCOMPETITIE 2021 VOORLOPIG UITGESTELD NAAR BEGIN MEI

Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin mei. Het animo om competitie te spelen is erg groot, meer dan 30.000 teams hebben zich ingeschreven. Iedereen kijkt uit naar de wedstrijden, het teamgevoel en de gezelligheid. We doen er daarom alles aan om veilig en verantwoord binnen de geldende coronamaatregelen een volledige competitie door te laten gaan. Zie volledige informatie via onderstaande link.

Voorjaarscompetitie voorlopig uitgesteld naar begin mei | Corona (knltb.nl)

Nieuwe Landelijke Coronaregels

Update van 23 februari 2021

PROTOCOL VERANTWOORD SPORTEN

Het kabinet heeft dinsdagavond 23 februari een aantal versoepelingen aangekondigd, ook voor de sport. Sporten in groepsverband voor jong volwassenen van 18 t/m 26 jaar is vanaf woensdag 3 maart toegestaan. Sportkantines blijven gesloten, amateursportwedstrijden zijn verboden en volwassenen vanaf 27 jaar mogen met maximaal 2 personen buiten sporten. Tennis en padel met maximaal 2 volwassenen per baan blijft mogelijk en de jeugd en jong volwassenen t/m 26 jaar hebben ruimte om in grotere groepen te spelen, te trainen en onderlinge wedstrijden te spelen.

Met het protocol verantwoord sporten willen NOC*NSF, de sportbonden en de VSG de gemeenten en uitvoerende partijen richting geven hoe te handelen en hen aandachtspunten voor nadere uitwerking aanreiken. Hierbij willen we zoveel mogelijk ruimte voor lokaal maatwerk bieden, uiteraard binnen de kaders van het kabinetsbeleid en de richtlijnen van het RIVM.

Zie voor meer info deze link

TC Heeten doet mee met Rabo ClubSupport 2020.

RABOBANK feliciteert TC HEETEN!

Rabo clubsupport heeft voor TC Heeten het mooie bedrag van € 255,20 opgebracht. Voor overige informatie ga naar de website