Nieuwspagina TC Heeten

Voorjaarscompetitie 

De inschrijving voor de KNLTB Voorjaarscompetitie is vanaf maandag 4 januari 2021 geopend. De inschrijving sluit op donderdag 14 januari.

Opgave bij Walter Tijs, competitieleider, per email: W_Tijs@hotmail.com of per telefoon 06-46440645.

Zie voor informatie https://www.centrecourt.nl/alles-voor-verenigingen/competitie-organiseren/senioren/voorjaarscompetitie/

Nieuwe Landelijke Coronaregels

Update van 14 december

Nederland in lockdown: tennis en padel mag nog met 2 personen buiten

Het kabinet heeft strenge maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames stijgt weer, de druk op de zorg neemt toe. Om het aantal contacten zoveel mogelijk te beperken en de verspreiding van het virus een halt toe te roepen gaat Nederland weer in een lockdown.

Het zijn harde maatregelen, die de samenleving en ook de sport hard raken. Maar het is nodig, want veiligheid en gezondheid staan voorop en alleen samen krijgen we het virus onder controle.

De maatregelen gelden van dinsdag 15 december t/m 19 januari. Op 12 januari komt het kabinet met informatie over de periode na 19 januari.

Wat betekent dit voor tennis en padel?

 • Volwassenen vanaf 18 jaar mogen tennis en padel spelen met 2 personen, alleen buiten. Alleen enkelspel dus.
 • Jeugd t/m 17 jaar mag spelen en trainen in groepsverband, alleen buiten.
 • Tennis- en padel in een binnen accommodatie is niet toegestaan

We zullen proberen morgen zo snel mogelijk duidelijk te krijgen welke consequenties dit verder voor competities, toernooien, trainingen en opleidingen heeft. De veelgestelde vragen zullen we dan ook updaten.

Kijk hier voor uitgebreide informatie over de lockdown. De specifieke maatregelen in de sport zijn hier te vinden.

 

Update van 19 november

Met ingang van donderdag 19 november 2020 is dubbelen onder voorwaarden weer toegestaan.

Dubbelen mag met 4 personen van 18 jaar en ouder in 2 vaste koppels van 2 personen; houd altijd 1.5 meter afstand tot het andere koppel en met je medespeler.

‚ÄčOfficiële competities en toernooien zijn verboden.

Onderlinge wedstrijden voor de jeugd t/m 17 jaar binnen een vereniging zijn wel toegestaan.

Vrij tennissen, padellen en trainen is mogelijk, zowel buiten op de eigen vereniging als binnen in een hal.

De maximale groepsgrootte bij trainingen is 4 personen per baan voor volwassenen vanaf 18 jaar (dit is exclusief trainer).

Sportkantines, douches en kleedkamers zijn gesloten.

 

Update van 4 november dubbelen niet toegestaan

Vanaf woensdag 4 november 2020 om 22.00 uur is tot en met 18 november 2020 dubbelen niet toegestaan. Maximaal 2 personen per baan is toegestaan. Zie voor uitleg onderstaande link.

https://corona.knltb.nl/media/aosfr3t0/sport-specifieke-richtlijnen-tennis-en-padel.pdf?ts=637401053553770000

 

Update van 27 oktober.

Vanaf woensdagmorgen kan en mag tennissen weer onder strikte voorwaarden, namelijk dat dubbelspel alleen mag in 2 vaste koppels met altijd 1,5 meter afstand. Kort maar krachtig:  Tossen en wisselen van tennispartner mag beslist niet.

Voor tekst en uitleg zie de link: https://corona.knltb.nl/nieuws/2020/10/landelijke-richtlijn-dubbelspel-mag-in-2-vaste-koppels-met-altijd-1-5-meter-afstand/

De RIVM hygiëne maatregelen blijven onverminderd van kracht.

 

Update van 22 oktober:

Beste leden, er zijn leden positief COVID-19 getest. Naar aanleiding hiervan heb ik contact gehad met de KNLTB  en de GGD. Het advies is om het tennispark te sluiten omdat de 1,5 meter bij het dubbelspel niet gegarandeerd kan worden. Voor leden onder de 18 jaar is het volgens de GGD niet zo spannend maar voor de leeftijdscategorie van onze leden is het risico veel te groot. Wij als bestuur zijn verantwoordelijk de maatregel van onmiddellijke sluiting van het tennispark te nemen. Hoelang deze maatregel gaat duren hangt af van degene die er mee besmet is of van de leden die nog besmet raken met het COVID-19 virus. Van de "paar" leden die enkelen wordt gevraagd om zich saamhorig op te stellen.

Wij wensen jullie in deze spannende tijd veel gezondheid toe.

Met vriendelijke groet,
 
Bestuur TC Heeten

 

 

Update van de KNLTB dd 14 oktober:

 • We hebben besloten de KNLTB Competitie 2020 per direct te beëindigen, zowel voor de jeugd als de senioren. Of de Eredivisie Heren door kan gaan, is nog onduidelijk.
 • Reguliere open toernooien en Junioren Tour toernooien kunnen niet doorgaan.
 • Het blijft mogelijk om vrij te tennissen en te trainen, zowel buiten op de eigen vereniging of binnen in een hal.
 • De maximale groepsgrootte is 4 personen voor volwassenen vanaf 18 jaar (dit is exclusief trainer).
 • Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten.
 • Publiek is niet toegestaan.

Dubbelen

Dubbelen bij tennis en padel kan, mits er bewust altijd 1.5 meter afstand wordt gehouden op de baan. Dit is conform de nieuwe richtlijn, waarbij volwassenen vanaf 18 jaar individueel mogen sporten of in groepjes van maximaal 4 personen met onderling 1.5 meter afstand, en is daarmee in afstemming met NOC*NSF en het ministerie van VWS. Geen fysiek contact, houd altijd minimaal een racketlengte afstand op de baan, ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan. Ga niet samen op een bankje zitten, geef geen high fives en wissel met de klok mee. Het besmettingsrisico bij dubbelspel is volgens de experts van de KNLTB gering.

Via deze link lees je de aanvullende richtlijnen en adviezen tennis/padel. Een overzicht van de veelgestelde vragen en antwoorden omtrent verenigingen, spelers, leraren, competities en toernooien en ander activiteiten vind je hier.

Lees hier het volledige bericht van de overheid. En hier specifiek voor de sport.

 

Let op: Kantine, kleedkamers en douches blijven gesloten.

TC Heeten doet mee met Rabo ClubSupport 2020.

RABOBANK feliciteert TC HEETEN!

Vanaf nu is de deelname definitief en is het tijd om campagne te voeren. Want iedere stem is geld waard!

Om je hiermee op weg te helpen, hebben we een uniek promotiepakket samengesteld. Hierin vind je naast posters en advertenties ook een social media kit. Hierin vind je beelden en teksten die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor Instagram. Facebook en Twitter. Maar ook bijvoorbeeld in de whats-app groep van je familie. Elke stem telt, toch?

Op onze website vind je alle deelnemende verenigingen en stichtingen overzichtelijk bij elkaar. Je vindt hier ook het promotiepakket waarmee je vanaf nu actief campagne kunt gaan voeren om straks tijdens de stemperiode zoveel mogelijk stemmen op te halen. Ook informatie over de stemperiode die geldt voor Rabobank Salland vind je hier terug.

Wij wensen TC Heeten veel succes!

Marco Dirksen
Directievoorzitter

Vanaf 5 oktober stem op ons en ga naar de website

Competitie start op zaterdag 12 september thuis om 13.00 uur.

Mathijs Mekers, Walter Tijs, Lester Hofkamp, Ton Willems, Daan Groot Zwaaftink en Jeroen Willemsen spelen a.s. zaterdag hun eerste competitie wedstrijd tegen het team van Park Braband uit Schalkhaar. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden. Jullie zijn van harte welkom om het team aan te moedigen. Kantine en terras zijn open. Klik hier voor het programma.

Corona nieuws

UPDATE 24 juni van de KNLTB

CLUBHUIS EN TERRAS OPEN PER 1 JULI; MEER VERSOEPELINGEN VOOR BINNEN- EN BUITENSPORTEN

 

Het kabinet heeft tijdens de persconferentie van minister-president Rutte de voorgenomen versoepelingen per 1 juli bevestigd. Dat betekent dat nu ook sportkantines en binnensportaccommodaties open kunnen. Dat is goed nieuws voor clubhuizen en terrassen van tennis- en padelverenigingen en voor tennis- en padelcentra.

De ontwikkelingen in de strijd tegen het coronavirus laten ook verdere verruiming van de maatregelen toe. Het kabinet heeft daarom ook per 1 juli de mogelijkheden voor het houden van bijeenkomsten verruimd, zowel binnen als buiten.

Uiteraard blijft altijd de 1.5 meter regel van toepassing en is het belangrijk dat iedereen zich aan de hygiënemaatregelen van het RIVM houdt.

Samen met NOC*NSF kijken we naar de verdere uitwerking voor de sport, zowel binnen als buiten. Welke voorwaarden gelden en wat betekent dit voor activiteiten, wedstrijden en evenementen op sportverenigingen. We doen ons best om de komende dagen iedereen te informeren.

Meer over de versoepelingen van de maatregelen lees je op de site van de overheid

en de KNLTB corona-update-versoepelingen-per-1-juli-voor-clubhuis-binnensport-en-wedstrijden

UPDATE 20 mei

DUBBELEN MAG WEER; TERRAS EN CLUBHUIS BLIJVEN NOG GESLOTEN

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet gisteravond heeft de KNLTB besloten de richtlijnen voor tennis en padel versneld te versoepelen. Spelers mogen vanaf nu ook dubbelen, 4 spelers op een baan bij tennis en padel is bij vrij spelen toegestaan, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt. Het clubhuis en terras moeten volgend op de overheidsmaatregelen voor sportkantines nog gesloten blijven tot 1 september. Het Outbreak Management Team (OMT) bekijkt de mogelijkheid of sportkantines per 1 juli weer open mogen.

Een vriendelijk verzoek om rekening te houden met de toestroom van andere sporters op het sportpark. Probeer te zorgen voor een spreiding op de mooie zomeravonden. "Rondhangen" op het park kan en mag niet.

UPDATE 12 mei   

Vanaf dinsdag 12 mei 2020 mag er weer vrij gespeeld worden op de tennisbanen van TC Heeten.

Het clubhuis is alleen toegankelijk voor het toilet, de AED, de EHBO koffer/tas en bediening van de verlichting in de hal. De kleedkamers en de kantine zijn gesloten.

Tot 1 juni mag alleen het enkelspel gespeeld worden. Dus 2 personen per baan. Vier personen uit één gezin mogen wel dubbelen. Jeugd mag NIET zonder toezicht spelen.

Wij doen een beroep op jullie eigen verantwoordelijkheid. De regels van het RIVM dienen stipt in acht te worden genomen.

  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.

Bent u ziek?

 • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius.
 • Heeft u ook koorts en/of benauwdheid? Dan blijven ook huisgenoten thuis. Als u 24 uur lang geen klachten heeft, mag u weer naar buiten. 

Bent u 70 jaar of ouder of heeft u een kwetsbare gezondheid?

 • Wees extra voorzichtig. Het kan verstandig zijn om voorlopig nog zoveel mogelijk thuis te blijven.

UPDATE 6 mei van de KNLTB

Goed nieuws vandaag voor alle tennis- en padelspelers, verenigingen, tennis- en padelcentra en leraren. Het kabinet heeft de maatregelen tegen de bestrijding van het coronavirus weer wat versoepeld. Na de jeugd t/m 18 jaar mogen nu ook alle volwassenen vanaf 11 mei weer de baan op.

Dat betekent dat tennis en padel voor iedereen vanaf 11 mei weer mogelijk is onder bepaalde voorwaarden. Daarbij moeten we ons uiteraard ook houden aan de inmiddels bekende hygiënemaatregelen van het RIVM, dus anderhalve meter afstand en bij klachten thuis blijven. Het terras mag weer open vanaf 1 juni. Het clubhuis blijft vooralsnog gesloten tot 1 september.

Richtlijnen

De afgelopen week hebben veel verenigingen en leraren laten zien hoe tennis en padel in de anderhalvemetersamenleving goed uit te voeren is.

Met de richtlijnen, het stappenplan en de posters in de Corona Toolbox konden verenigingen en leraren veilig en verantwoord aan de slag en is tennis en padel voor de jeugd t/m 18 jaar vanaf 29 april op veel verenigingen opgestart.

Open Heetense Kampioenschappen

Ik geef mij op door hier met de muis te klikken!

Clubavond TC Heeten 17-01-2020

Open Heetense Kampioenschappen

Voor opgave en informatie zie foto hierboven!

Clubavond TC Heeten

Voor info zie foto hierboven!

Uitwisselings TOERNOOI 2019 2020

Voor informatie zie de foto hierboven!!!

Dubbelkampioenschappen

Het Dubbeltoernooi komt eraan! Geef je snel op! Wat ons betreft individueel zodat we verrassende koppels kunnen maken en kunnen indelen op sterkte. Iedereen kan meedoen! Opgeven met een maatje mag natuurlijk ook! Wel allebei inschrijven natuurlijk.  Het is tijdens het toernooi uiteraard mogelijk dat alle banen 's avonds bezet zijn. Wil je " gewoon " spelen kijk dan even op de site of er banen vrij zijn. Het toernooi wordt afgesloten op vrijdag 15 november met de finales en een gezellige clubavond waarbij alle leden en supporters van harte welkom zijn!

Opgeven via deze link. https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=C0104341-1071-4E61-9AAC-E4AE1AFBD17F

                                                                                                                                                                                                                                           

MIX clubkampioenschappen

Van 30 september t/m 6 oktober 2019 worden de clubkampioenschappen mix gespeeld. Je kunt je individueel (Nieuwe Stijl) opgeven en wordt ingedeeld op speelsterkte. Inschrijven klik op link!

https://www.toernooi.nl/find.aspx?a=5&q=1831

 

Wij hebben een mooie aanbieding voor sportief en sportend Heeten. Een zomerlidmaatschap, geldig gedurende de maanden mei tot en met september 2018.

U mag in die periode gewoon meedraaien met onze toernooien, clubavond op donderdag, of gewoon vrij spelen.

Ook -professionele- tennisles behoort tot de mogelijkheden, mits in groepen van minimaal 4 personen. Natuurlijk zijn een aantal van onze leden ook bereid om u geheel vrijblijvend de eerste beginselen bij te brengen.

Kosten : slechts € 35,00 .

En voor diegene die aantoonbaar lid is van SV Heeten, Plus Severein, Heeten Sportief ( vanaf 16 jaar ) zijn de kosten slechts € 25,00.

Aanmelden kan via "Inschrijf-formulier voor T.C. Heeten" hierboven!

Uitwisseling toernooi in Heeten

Zie folder hierboven.

Algemene Ledenvergadering 2019

Aan de leden en ouders van jeugdleden

van TC Heeten

Heeten, 22 februari 2019.

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering van onze club.

De vergadering is op VRIJDAG 22maart om 20.00 uur in ons clubhuis.

Open Heetense Kampioenschappen

Wegens wateroverlast zijn de finales op zondag afgelast. Helaas wordt er ook niet ingehaald. Iedereen bedankt voor het meewerken aan een bijzonder geslaagd toernooi!!!

Open Heetense Kampioenschappen

Inschrijven via deze link

Winter ZONDAG TOSS-MIDDAG

A.s. zondag is er weer tossen voor jong en oud, lid of geen lid. Zie folder boven!

Winterse omstandigheden

Update 14-02-2019 om 11.00 uur. Alle banen zijn bespeelbaar!!!!

Uitwisselings Toernooi

Zie foto hierboven!

Winter ZONDAG TOSS-MIDDAG Afgelast

A.s. zondag is er weer tossen voor jong en oud, lid of geen lid. Zie folder!

Vanwege de weersomstandigheden is het tossen afgelast.

Goed verzekerd via de Salland Clubactie

 

Zoals we jullie al eerder hebben verteld, doen we dit jaar voor het eerst mee met de Salland Clubactie. Met deze actie van Salland Zorgverzekeringen krijgen wij de kans om een bedrag te scoren voor de clubkas. En het enige wat jij daarvoor hoeft te doen, is een zorgverzekering afsluiten. Snel verdiend toch?

 

Hoe werkt het?

Voor elk lid van de club dat zich verzekert bij Salland Zorgverzekeringen krijgen wij een bedrag voor in de clubkas. Jij, als lid, krijgt korting op je aanvullende en tandartsverzekering. Overstappen is heel gemakkelijk en Salland zegt je huidige zorgverzekering op.

 

 

Bespaar op je zorgverzekering

Bij Salland Zorgverzekeringen betaal je €106,90 per maand voor de basisverzekering. Sluit je direct aan en stap over via www.salland.nl/tcheeten  Wil je eerst nog even kijken wie Salland is en waar ze voor staat? Kijk dan eens op www.salland.nl. Je kunt daar ook de verschillende pakketten met elkaar vergelijken, zodat je een verzekering kunt afsluiten die helemaal is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Ben je al verzekerd bij Salland? Dan kun je overstappen naar ons collectief. Dan krijg jij korting op je aanvullende en/of tandartsverzekering en wij scoren een bedrag voor de clubkas. Een mooie win-win dus!

 

ZONDAGMIDDAG WINTERTOSS

Om lekker actief te blijven en elkaar te blijven zien worden er op 3 zondagen tossmiddagen georganiseerd.
Van 13.30 uur tot ongeveer 15.30 uur is iedereen welkom om te komen tennissen, daarna een gezellige 3e helft.
We organiseren dubbelpartijen, ingedeeld zoveel mogelijk op sterkte voor leuke en spannende partijen.

Op de volgende zondagmiddagen is er tossen voor jong en oud

Toss-middag 16 december
Toss-middag 13 januari 2019
Toss-middag 17 februari 2019

Rommeltoernooi gaat niet door

In verband met activiteiten rondom het feest van Sinterklaas gaat het rommeltoernooi niet door.

Dubbelkampioenschappen

Je kunt je tot en met 28 oktober 2018 inschrijven. Dat mag als koppel maar je kunt je ook individueel inschrijven.

Mix clubkampioenschappen nieuwe stijl

Let op het is vandaag de laatste dag dat je je kunt aanmelden op tcheeten.nl en

niet op tc.heeten.nl!!!!!!!!!

Ledverlichting

Afgelopen maandag is Toroled en Disselhorst Heeten begonnen met de installatie van de ledverlichting. De renovatie en installatie werkzaamheden zijn vanmorgen(20 juli) afgerond. Volgende week wordt de bediening voor de gebruikers geïnstalleerd. Zie link https://www.lumosatouch.nl/

Voor een foto klik op "ledverlichting" hiernaast.

Zomer tossmiddag 15 juli

Klik op "Zomer toss middag 15 juli" hiernaast. Vanaf 13.30 uur is iedereen welkom.

Finales singles verplaatst

Wegens de te verwachten hitte a.s. zondagmiddag zijn de finales op vrijdagavond 29 juni gespeeld. Zie voor de uitslagen "Toernooien" onder "Wedstrijden". Een fijn weekend gewenst van de toernooicommissie!!!!!

Single clubkampioenschappen

Klik links op "Single clubkampikoenschappen

Tossmiddag op 17 juni

Klik links op "Zomer tossmiddag 17 juni"

Groot onderhoud.

In verband met de te verwachten weersomstandigheden wordt het groot onderhoud verschoven naar volgende week woensdag en donderdag 6 en 7 juni.

Wordt zomerlid voor 25 euro

Wij hebben een mooie aanbieding voor sportief en sportend Heeten. Een zomerlidmaatschap, geldig gedurende de maanden mei tot en met september 2018.

U mag in die periode gewoon meedraaien met onze tournooien, clubavond op donderdag, of gewoon vrij spelen.

Ook -professionele- tennisles behoort tot de mogelijkheden, mits in groepen van minimaal 4 personen. Natuurlijk zijn een aantal van onze leden ook bereid om u geheel vrijblijvend de eerste beginselen bij te brengen.

Kosten : slechts € 35,00 .

En voor diegene die aantoonbaar lid is van SV Heeten, Plus Severein, Heeten Sportief ( vanaf 16 jaar ) zijn de kosten slechts € 25,00.

Aanmelden kan via "Inschrijf-formulier voor T.C. Heeten" hierboven!

Voorjaarscompetitie 2018

Vrijdagavond 11 mei om 19.00 uur speelt Heeten heren 1 35+ thuis tegen Nijverdal 4. Zaterdag 12 mei speelt Heeten heren 1 35 + om 12.00 uur thuis tegen Steenwijk. En om 12.00 uur speelt Heeten heren 1 thuis tegen Nijverdal 2.

Ledenvergadering 30 maart 2018

Agenda;

Aan de leden en ouders van jeugdleden van TC Heeten.                                                                                                                           

Datum: 16 maart 2018.

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering van onze club.

Via de mail is deze avond al – tijdig- aangekondigd, dus we verwachten weinig afmeldingen om die reden te houden op 30 maart a.s. ( vrijdagavond!) in ons clubhuis.

De agenda:

 1. Opening door de voorzitter om 20.00 uur
 2. Vaststellen agenda ( ook u kunt bespreekpunten inbrengen! )
 3. Vaststellen notulen voorgaande ledenvergadering ( deze staan op de site )
 4. Jaarverslag secretaris, staat op de site en is bijgevoegd. Alleen vaststellen dus 
 5. Jaarverslag penningmeester, zeer beknopt, want we hebben ook punt 6
 6. Verslag van kascommissie en kiezen nieuwe commissie
 7. Bestuurssamenstelling / verkiezing: Aftredend en niet herkiesbaar secretaris: Dick Mars, Walter Tijs is bereid zijn taken over te nemen Bas Aarnink is bereid de taken van penningmeester op zich te nemen Openstaande vacature: voorzitter kantinecommissie Wim Jansen is aftredend en herkiesbaar als voorzitter baanonderhoud.
 8. Koffiepauze.
 9. Contributie 2018: het bestuur stelt voor om e.e.a. gelijk te houden aan 2017

10. Ledverlichting en andere zaken m.b.t. parkonderhoud

11. Wat verder ter tafel komt

12. Rondvraag

13. De penningmeester heeft nog wat budget voor een drankje….

Graag zien wij u op 30 maart zo rond 19.45

Namens het bestuur,

Dick Mars, secretaris.

Oh, ja, mocht u lid zijn van de Rabobank, dan kunt u deze week stemmen voor de actie Hart van Salland; ook TC Heeten doet weer mee. Wij rekenen op drie stemmen per lid. En uw resterende stemmen gaan natuurlijk ook naar een Heetens doel, bijvoorbeeld ……… nou ja, de hele lijst staat op de site van de Rabobank.

====================================================================================

Notulen van de Algemene Ledenvergadering van TC Heeten op 17 maart 2017.

De vergadering wordt gehouden in ons clubhuis.  De opkomst is kleiner dan we gewend zijn.

 1. Om ca. 20.00 uur kan René de vergadering openen met een openingswoord, waarbij hij stilstaat bij het 40-jarig bestaan van de club op 22 maart a.s..

Hij memoreert dat er van de bij oprichting aangemelde leden nog 3 lid zijn van de club. Sjef Willemsen ( lid van verdienste ), Elly Groenewoud ( lid van verdienste )en Ton Elders (lid van verdienste ). Alle 3 zijn “in de bloemetjes gezet”. René onderstreept nog eens dat deze 3 veel en lang betrokken zijn geweest bij de club en er veel voor hebben gedaan in allerlei functies. Hij maakt van de gelegenheid gebruik ook een aantal anderen in de bloemetjes te zetten, velen die alleen achter de schermen veel voor ons doen.

Er zijn, blijkens de presentielijst 22 leden aanwezig, inclusief het bestuur. De secretaris deelt mee dat er 14 afmeldingen zijn.   Omdat we inmiddels 136 leden hebben is het vereiste quorum dus aanwezig. Fijn. Desondanks vinden we het jammer dat er zowel minder aanwezigen zijn en ook minder afmeldingen. Maar goed.

De volgende agendapunten worden min of meer als hamerstuk afgedaan:

 1. De door het bestuur voorgestelde agenda wordt niet gewijzigd
 2. De notulen van de voorgaande ledenvergadering worden ongewijzigd vastgesteld
 3. Het jaarverslag van de secretaris wordt na, zoals een notaris dat zo mooi formuleert “beperkte voorlezing”, ook goedgekeurd

5/6.

Vervolgens geeft René het woord aan de aftredende penningmeester voor zijn laatste openbare optreden binnen deze club. Jan Mulder verklaart ons allen op zijn geheel eigen wijze de ins en outs van het financieel jaarverslag 2016. Jammer is dat de accountant zijn bijdrage hieraan nog niet heeft kunnen leveren. Nadat gebleken is dat er geen vragen meer zijn wordt het verslag van de kascommissie voorgelezen. Zoals gebruikelijk is dit verslag positief voor de penningmeester en het bestuur, zodat er ook formeel decharge kan worden verleend. Hetgeen met applaus voor de scheidende penningmeester ook gebeurt.

Hierna neemt René het woord en bedankt Jan Mulder voor zijn inzet, waarbij hij een bos bloemen overhandigt, met de toevoeging dat we met het bestuur nog een keer gezellig afscheid van Jan gaan nemen.

 1. Het agendapunt bestuursverkiezing is – helaas- ook een hamerstuk; er valt geen nieuwe penningmeester te benoemen, en ook geen voorzitter kantinecommissie. Gelukkig blijkt Jan Mulder bereid om voorlopig nog de ledenadministratie en contributie-inning te verzorgen, en is – mede daardoor- de secretaris bereid om voorlopig als secretaris/ penningmeester door het tennisleven te gaan. We blijven naarstig op zoek naar kandidaat bestuursleden.

Wat wel lukt is het benoemen van een tweede lid van de kascommissie: Theo Gerritsen is bereid om met Willem Groenewoud de kascommissie te vormen. Jeroen Willemsen wordt bedankt voor de twee jaren dat hij dit klusje heeft geklaard.

 1. Dit agendapunt, vaststellen contributies e.d. wordt geheel conform het voorstel van het bestuur afgedaan; ongewijzigd ten opzichte van het jaar 2016. Er wordt bij het zomerlidmaatschap een speciaal tarief ingevoerd voor seniorleden van de “overige” verenigingen in Heeten ( handbal, voetbal, volleybal, e.d.) Ook de prijzen in de kantine zullen gelijk blijven ( ondanks het pleidooi van vorig jaar van enkelen om het bier goedkoper te maken )
 2. Hierbij wordt door Niels aangegeven dat enkele toernooien wat meer zullen worden opengezet voor niet-leden. En we verwachten wel wat van de zomerlidmaatschappen.   Walter licht nog toe welke wijzigingen er zijn in de competitie-opzet. Rene maakt vervolgens vvan de gelegenheid gebruik om de perikelen rond de tennistrainer toe te lichten. Komt erop neer dat er wegens onvoldoende ( belangstelling van de ) leden er niet genoeg ruimte is voor een tennistrainer apart voor TC Heeten. Van beide kanten begrijpelijk. Bestuur gaat in gesprek over alternatieven.
 3. Als laatste agendapunt gaat Dick in op de ontwikkelingen rond de nieuw opgerichte Stichting Heeten Sport ( voor bewegen en beleven ). Meer specifiek gaat hij in op de mogelijke gevolgen voor de toekomst van onze vereniging, waaronder op termijn verplaatsen van de accommodatie.

Op vragen van Willem Groenewoud antwoordt het bestuur dat we zeker oog zullen hebben en houden voor het vele werk dat vrijwilligers in de bouw en onderhoud van de accommodatie hebben gestoken. Verder dat mogelijke verplaatsing een kwestie is van lange adem, en zeker ook van geld; geld waar we zuinig mee om zullen moeten gaan.

 1. Bij de rondvraag komen enkele vragen en opmerkingen naar boven, mede naar aanleiding van de omstandigheden rondom het – zeer geslaagde- open tournooi van 2017.

Jeroen Willemsen vraagt naar de mogelijkheden om enkele heaters te kopen of huren voor de koude avonden op het terras. Zeer sfeerverhogend, ook bijvoorbeeld bij de dubbelkampioenschappen

En Walter Tijs vraagt aandacht voor de vervanging van de speelgelegenheid in de “zandbak”; deze is in slechte staat van onderhoud, en ook nog slecht zichtbaar.   Ook deze suggestie gaat het bestuur ter harte nemen. Waarbij opgemerkt wordt dat het heel prettig is te constateren dat er weer jeugd rondloopt rond de banen tijdens tournooien en competitie.

 1. Hierna kan de voorzitter, onder dankzegging aan de leden die aanwezig waren, de vergadering sluiten. En vervolgens de gebruikelijke nazit openen….

 

Heeten, 26 maart 2017

 

     Secretaris.

 

Clubactie Salland Zorgverzekering

Goedemiddag allen,

In de laatste week van het jaar stappen de meeste mensen over naar een nieuwe zorgverzekeraar. Daarom breng ik graag nog eens de Salland Clubactie bij jullie leden onder de aandacht. Daarnaast heb ik natuurlijk ook weer interessant nieuws voor jullie, onder meer over Salland Helpt.

 

Onze samenwerking met Sportverlichting.com

Zoals jullie weten, werken we dit jaar samen met Sportverlichting.com. Kiest jullie club ervoor om dit jaar als spaardoel te gaan voor ledverlichting? Dan krijgen jullie € 1.000,- extra sponsorgeld van Sportverlichting.com. Meld je aan via onze website. Sparen voor een ander doel mag natuurlijk ook!

 

Salland Helpt gaat door!

Clubs die afgelopen jaar ook al meededen weten al dat Salland Helpt een succes was! Zowel onze collega’s als de clubs waar we een klus deden, waren erg enthousiast over de actie. Daarom hebben we besloten om het gewoon nog een keer te doen. Denk dus alvast eens na over een klus waar jullie eigenlijk niet helemaal aan toe komen. Dan kom ik daar over een tijdje bij je op terug.

 

Hieronder staat weer een bericht dat je kunt delen met jullie leden. En nogmaals de tip: de meeste mensen stappen over tussen Kerst en Oud & Nieuw. Ik hoop dat we nog veel mensen in beweging krijgen voordat het nieuwe jaar begint!

 

 

Met vriendelijke groet,
Lisa Borst

M 06 20 21 07 18

Bericht voor jullie leden:

 

Win een gratis lidmaatschap

 

Je weet vast al wel dat onze club meedoet aan de Salland Clubactie. Via deze actie kun jij een goede zorgverzekering afsluiten en krijgen wij een leuk bedrag voor in de clubkas voor elk lid dat zich verzekert bij Salland Zorgverzekeringen. Maar wist je ook al dat je een jaar lang gratis lidmaatschap kunt winnen door mee te doen?

 

 

Hoe werkt dat?

 • Iedereen die zich via een sportvereniging verzekert bij Salland Zorgverzekeringen, kan een lidmaatschap winnen. Ook als je daar al verzekerd bent en nog een jaar blijft.
 • Als de bedragen van de actie bekend worden gemaakt (in februari), dan worden er ook 10 winnaars getrokken die hun lidmaatschap een jaar lang niet hoeven te betalen.

 

Simpel toch?

 

Wil jij ook overstappen naar Salland? Kijk dan op www.salland.nl/tcheeten en meld je aan.

 

 

Lees meer »