Tennis Club Heeten                     

De tennisvereniging T.C. Heeten is aangesloten bij de KNLTB en neemt deel aan de activiteiten, competities en toernooien van de KNLTB.

T.C. Heeten is opgericht in maart 1977. Ook organiseert de vereniging zelf allerlei sportieve en gezellige activiteiten voor haar leden. Dit zijn onder andere de wekelijkse toss-avond en toss-morgen, clubkampioenschappen voor beginners en gevorderden en eigen toernooien. De club heeft een eigen jeugdafdeling met allerlei activiteiten, zoals een jeugdkamp, competitiewedstrijden, uitwisselingen en toernooien.

Waarom tennis?

Tennis is de tweede sport van ons land. Meer dan een miljoen mensen staan regelmatig op de tennisbaan en ruim 550.000 daarvan zijn lid van een KNLTB vereniging. Iedereen kan leren tennissen, de sport is flexibel in te passen in je leven, is goed voor je gezondheid en geschikt voor alle leeftijden. Zie organisatie | KNLTB.

Iedereen kan het leren

Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Er zijn competities en toernooien voor alle speelniveaus en je bent nooit te oud om te starten. Geen tennisser is hetzelfde, daarom bieden wij bij Tennis Club Heeten verschillende pakketten aan.

Word lid van Tennis Club Heeten via inschrijfformulier

Algemene Ledenvergadering

Voorjaarscompetitie en andere competities https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/ 

Maak kennis met tennis