Clubactie Salland Zorgverzekering

Gepubliceerd op 19 december 2018 om 19:10

Goedemiddag allen,

In de laatste week van het jaar stappen de meeste mensen over naar een nieuwe zorgverzekeraar. Daarom breng ik graag nog eens de Salland Clubactie bij jullie leden onder de aandacht. Daarnaast heb ik natuurlijk ook weer interessant nieuws voor jullie, onder meer over Salland Helpt.

 

Onze samenwerking met Sportverlichting.com

Zoals jullie weten, werken we dit jaar samen met Sportverlichting.com. Kiest jullie club ervoor om dit jaar als spaardoel te gaan voor ledverlichting? Dan krijgen jullie € 1.000,- extra sponsorgeld van Sportverlichting.com. Meld je aan via onze website. Sparen voor een ander doel mag natuurlijk ook!

 

Salland Helpt gaat door!

Clubs die afgelopen jaar ook al meededen weten al dat Salland Helpt een succes was! Zowel onze collega’s als de clubs waar we een klus deden, waren erg enthousiast over de actie. Daarom hebben we besloten om het gewoon nog een keer te doen. Denk dus alvast eens na over een klus waar jullie eigenlijk niet helemaal aan toe komen. Dan kom ik daar over een tijdje bij je op terug.

 

Hieronder staat weer een bericht dat je kunt delen met jullie leden. En nogmaals de tip: de meeste mensen stappen over tussen Kerst en Oud & Nieuw. Ik hoop dat we nog veel mensen in beweging krijgen voordat het nieuwe jaar begint!

 

 

Met vriendelijke groet,
Lisa Borst

M 06 20 21 07 18

Bericht voor jullie leden:

 

Win een gratis lidmaatschap

 

Je weet vast al wel dat onze club meedoet aan de Salland Clubactie. Via deze actie kun jij een goede zorgverzekering afsluiten en krijgen wij een leuk bedrag voor in de clubkas voor elk lid dat zich verzekert bij Salland Zorgverzekeringen. Maar wist je ook al dat je een jaar lang gratis lidmaatschap kunt winnen door mee te doen?

 

 

Hoe werkt dat?

  • Iedereen die zich via een sportvereniging verzekert bij Salland Zorgverzekeringen, kan een lidmaatschap winnen. Ook als je daar al verzekerd bent en nog een jaar blijft.
  • Als de bedragen van de actie bekend worden gemaakt (in februari), dan worden er ook 10 winnaars getrokken die hun lidmaatschap een jaar lang niet hoeven te betalen.

 

Simpel toch?

 

Wil jij ook overstappen naar Salland? Kijk dan op www.salland.nl/tcheeten en meld je aan.

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.